ضربه سپاه به گروهک‌های تروریستی ضد‌انقلاب در شمال عراق +عکس

قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) از کشف و ضبط محموله بزرگ سلاح آکبند آمریکایی در بانه خبر داد که توسط گروهک‌های تروریستی ضدانقلاب با نیابت از آمریکا و رژیم صهیونیستی قصد انتقال به داخل کشور را داشتند.

به گزارش مشرق، روابط عمومی قرارگاه حمزه سیدالشهدا علیه السلام نیروی زمینی سپاه در اطلاعیه اعلام کرد: ‌گروهک‌های تروریستی ضدانقلاب مستقر در شمال عراق به نیابت از آمریکا و رژیم صهیونی که قصد انتقال محموله بزرگ از سلاح و مهمات آکبند آمریکایی به داخل کشور را داشتند در بانه استان کردستان مورد ضربه قرار گرفته و مقادیر زیادی سلاح و مهمات کشف و ضبط گردید.

پیگیری‌های اطلاعاتی برای شناسایی و دستگیری تمامی عناصر داخلی خود فروخته گروهک‌های تروریستی در دستور کار قرار دارد.

قرار حمزه سیدالشهدا علیه‌السلام به همه عناصر و عوامل خود فروخته و سردمداران آنها هشدار می‌دهد که با هر اقدام امنیتی به‌شدت برخورد و آماده پاسخ پشیمان‌کننده است.

ضربه سپاه به گروهک‌های تروریستی ضدانقلاب در شمال عراق +عکس

ضربه سپاه به گروهک‌های تروریستی ضدانقلاب در شمال عراق +عکس

ضربه سپاه به گروهک‌های تروریستی ضدانقلاب در شمال عراق +عکس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۴:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
    1 4
    واقعا این روزها که خبرها را می خوانم روزی هزار بار خدا را شکر می کنم که مرد نشدم . چقدر دنیای مردان ترسناک است ... چه آنهایی که می کشند چه آنهایی که کشته می شوند
    • بختیاری IR ۱۸:۰۶ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
      2 0
      فقط کسی میتونه علیه کشور و مردم خودش به نفع دشمن خارجی دست به اسلحه ببره و خیانت کنه که پدرش در بوجود آمدنش دخالتی نداشته باشه،شمایی که خائنی و قبول نداری راه اثباتش ساده هست و هزار راه وجود داره،حداقل شرف داشته باش این رو به خودت ثابت کن
    • مجید IR ۲۳:۲۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
      5 0
      زنها هم در طول تاریخ نشان داده اند که می توانند هم جنایتکار باشند و هم مبارز راه حق
  • IR ۱۵:۱۴ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
    6 1
    فقط اعدام
  • قطع زنجیره تأمین...؟ IR ۱۹:۳۰ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
    0 0
    این ضربات به گروهک ها، به آن میزان که در بازتاب رسانه ای جذابیت دارد و القای اثرگذاری می کند در عرصه میدانی، موثر نیست. به زبان ساده کشف این حجم از سلاح به معنی قطع زنجیره تأمین و حصولِ یقین از مسلح نشدن عوامل گروهک در داخل کشور نیست. گروهک چرخه تأمین را از چند مسیر و با چند روش دنبال خواهد کرد تا در نهایت، حداقل بخش ضروری از سلاح برای چند ده عامل خودفروخته و وطن فروشان آماده اقدام در داخل کشور تأمین شود. حداقل در این برهه تصور اینکه گروهک با هدف ایجاد دپوی سلاح، محموله ای چند برابر نیاز عملیاتی خود را قاچاق کند، چندان منطقی نیست. (به نوعی در لحظه صفر عملیاتی و لحظه اقدام هستیم و سیاست های بعدی گروهک کاملاً وابسته به نتایج عملیات های روزهای آتی و همراهی احتمالی با دشمن آمریکایی - صهیونی در دور جدید از جنگ است)
  • پایش مرز جایگزین ابزارهای حرفه ای تر؟!! IR ۰۰:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
    0 0
    کشف و ضبط سلاح قاچاق از «پایش مرز» آنهم زمانی که به طور ویژه برای عوامل تروریست گروهک ها ارسال میشود، به خودیِ خود یک دستاورد است اما با پایش مرز و یا حتی بازجویی تخصصی عوامل قاچاق سلاح از مرز، بعید است بتوان به عوامل تروریستی که مقصدِ سلاح ها هستند رسید. ولی در عین حال گروهک و عوامل تروریست بعد از کسب اطلاع از نرسیدن سلاح ها به تروریست ها، اقدام به ارسال دوباره و چند باره سلاح می کنند و در نهایت مسلح میشوند و حتی با تأخیر نسبت به برنامه اصلی، در کشور اقدام تروریستی می کنند.
  • IR ۰۱:۵۴ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
    3 1
    بزن که خوب میزنی🇮🇷🇮🇷🇮🇷

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس